Γράφει ο Σπύρος Τσαντήλας:
Ο Ολυμπιακός έστησε πάρτι τίτλου απέναντι στην ΑΕΚ στο Γεώργιος Καραισκάκης επικρατώντας με 3-0. Οι πειραιώτες προηγήθηκαν με δύο πολύ γρήγορα γκόλ των Βαλμπουενά (10’) και Ραζντέλοβιτς (21’), στην συνέχεια οι κιτρινόμαυροι ισορρόπησαν το παιχνίδι, είχαν τις ευκαιρίες τους όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκόλ. Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε με τον ίδιο ρυθμό, οι ερυθρόλευκοι την πρώτη αξιόλογη φάση μπροστά στην εστία των κιτρινόμαυρων την έκαναν γκόλ με τον Καμαρά να βάζει το κερασάκι στην τούρτα. Έτσι οι πειραιώτες έκλεισαν τα play off με το καλύτερο τρόπο ενώ οι κιτρινόμαυροι της ΑΕΚ δεν κατάφεραν να πάρουν την δεύτερη θέση που δίνει το εισητήριο για το Champions League. Πλέον οι δύο ομάδες εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στο τελικό κυπέλλου μεταξύ τους την αλλη Κυριακή 26/7.
Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος με τον ΑΡΗ χωρίς σκόρ. Οι απρόμαυροι για άλλη μια φορά ήταν απογοητευτικοί,ολοκλήρωσαν τα play off με μία νίκη, παρόλα αυτά τερμάτισαν δεύτεροι και του χρόνου θα ξεκινήσουν από το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του παιχνιδιού η διοίκηση του ΠΑΟΚ επέβαλε πρόστιμο σε όλη την ομάδα. Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, ο ΠΑΟ νίκησε τον ΟΦΗ με 3-2.
Στα play out έβδομος τερμάτισε ο Αστέρας Τρίπολης, ενώ ο ιστορικός Πανιώνιος μετά από παρα πολλά χρόνια στην Super League θα αγωνίζεται στην δεύτερη την τάξη κατηγορία του χρονου.